Ik ben Ilaaf,

Doordat ik ben opgegroeid in meerdere culturen, had ik al gauw door dat verschillen voor frictie kunnen zorgen. Als ik werd aangesproken door mijn ouders, mocht ik geen oogcontact maken. Als ik de volgende dag door juf Leonie werd aangesproken, werd ze heel boos. Ik maakte namelijk geen oogcontact. ‘’Kijk naar me als ik tegen je praat!’’ Dat was zó verwarrend voor mij, want ik deed het juist uit respect.

Mijn missie: 
“bruggen bouwen tussen mensen”

Waar ik ook heb gewerkt, in de entertainment, horeca, onderwijs, Defensie en de politie, merk ik de cultuurverschillen en het onbegrip dat hiermee wordt gecreëerd binnen het bedrijf. En juist het onbegrip wil ik laten verdwijnen! Mijn missie is duidelijk: “bruggen bouwen tussen mensen, want we lijken meer op elkaar dan we denken”.

Betrouwbaar

Bij het Ministerie van Defensie gaf ik cultuurtrainingen aan verschillende operationele commando’s. Ook heb ik als woordvoerder en communicatieadviseur gewerkt bij de politie van Noord-Nederland.

Unieke lezingen

Ik ben opgegroeid in meerdere culturen. Hierdoor weet ik goed om te gaan met cultuurverschillen. Door mijn ervaringen te delen kan ik groepen inzicht geven in deze verschillen en van goed advies voorzien.

Humor

Mijn trainingen zijn niet saai. Ik gebruik veel humor als ik voor een groep sta en maak ongemakkelijke situaties bespreekbaar. Dat doe ik voornamelijk door zelfspot!

Let's get in touch!

Leuk dat je geïnteresseerd bent. Bekijk mijn lezingsaanbod en neem contact met mij op via de onderstaande button of stuur een mail naar info@ilaafalsaidi.com